2015. április 7., kedd

Az Elveszett Igazság - Prológus

Sziasztok! :)

Én lennék az új szerkesztő. A nevem Leah Walker és nemrégen kezdtem el nézni a D.-Gray-mant... úgy kb. 4 napja. ^^ Eljutottam az 56. részig, szóval bocsánat előre is, ha lesz olyan dolog, amit nem tudok még. :)

Itt az első, több részes DGM történetem Prológusa, remélem tetszeni fog és felkelti az érdeklődéseteket! :)

Millió puszi, Leah Walker.





Komui összehívta a csapatot, mondván, hogy valami fontos közölni valója van. Mikor mindenki megérkezett csendre intette a kollégáit, kik a családtagjainak számítottak.
- Ma új ördögűző csatlakozik hozzánk.
- És ezt miért kell ilyen nagy felhajtással bejelenteni? -morgott Kanda.
- Mert Ő más... nagyon más... - magyarázott tovább a "főnök" -  a neve Leah Dorothy Evans. Habár Magyarországról érkezett, szülei mégis angolok voltak. Egy bátyja volt, akit megöltek Noé leszármazottai, így az ő ártatlanságát is Leah örökölte.
- Mi? Az hogy lehet? - kérdezte Lavi és Allen szinte egyszerre. Mindenkit érdekelt, hogy hogy történhetett ilyesmi.
- Ő alapjáraton egy íjász volt... de a bátyja nagyon különleges képességgel rendelkezett, amit majd megtudtok mi az. Arra kérlek titeket, hogy ne bánjatok Leahval rosszul, ugyanis nagy traumákon ment keresztül, teljesen egyedül.



Mindenki megértette a helyzetet, így Komuinak nem volt oka félni, hogy esetleg bárki is megbántja az új lányt. Túl fontos volt... kellett a győzelemhez!
Mindenki izgatottan várta Leaht, aki minden jel szerint megérkezett. A képernyőn keresztül nem látszott jól az arca, de amúgy sem látták volna,hiszen fekete kapucnia eltakarta. A kapuőr boldogan engedte be, azzal a mondattal, hogy ,,végre valaki, aki nem fertőzött"...
- Készüljük... olyan fapofa lehet,mint Kanda! -kuncogott Lavi.
- Haha -morgott Kanda az orra alatt.
Minden apró zaj abbamaradt,mikor az esőtől áztatott lány belépett Komui társaságában az ebédlőbe. Kapucniát levette, így mindenki megcsodálhatta gyönyörű vonásait. Hófehér bőre, szőke haja,melyben fekete és vörös melírcsíkok virítottak, világoskék, szinte már szürke íriszei és kecses alakja volt. Mindenkinek meglett az első gondolata a lányról, aki csak csendesen állt egy helyben.
- Egy Angyal... -gondolta Lenalee.
- Hogy lehet valaki ennyire meseszép?! - Lavi ezen filózott, amíg Allennek és Kandának máson járt az agya:
- Vajon milyen ereje van?


1 megjegyzés:

  1. érdekes, kicsit öhm avatár koppintás és kicsit nekem valahogy ismerős, de érdekel a folytatás is!!!!

    VálaszTörlés